Fashion and Clothing

Pareltjes in horlogeland

Cluse horloges binnen het speelveld van dameshorloges

Cluse horloges nemen als nieuwkomer een bijzonder positie in de wereld van dameshorloges. Wars van de geldende normen ontwikkeld Cluse zwaar onderscheidende dameshorloges die haar gelijke niet kent. Want, laten we eerlijk zijn, er is geen enkel horlogemerk dat door haar design zo snel populair is geworden. We sceenen alle horlogerieën voor dames en komen hoogvliegers, zoals Micheal Kors, DKNY en Guess tegen. Met die laatste valt in vergelijking met Cluse horloges dan wel enige parallel te trekken.

De parallel tussen Guess horloges en Cluse

Als we toch een horlogemerk moeten benoemen dat gelijkaardige groeistuipen heeft doorgemaakt dan Cluse, dan zijn het wel de Guess horloges. Gelanceerd in de roemruchtige tachtiger jaren van de vorige eeuw en al snel een grootheid tot op de dag vandaag als het om mode en accessoires gaat. Helemaal niet in verhouding met elkaar is de wijze waarop Guess groot is geworden. Dit gebeurde toch vooral middels een uitgekiende marketingstrategie, waarbij het ene naar het ander internationale top model aan het Guess verbonden werd. De massa vond het geweldig en de Guess horloges vonden gretig aftrek.

Hugo Boss Orange horloges, hoe was die lancering dan?

Je zult wellicht denken bij het noemen van Guess en Cluse hoe dit dan bij de Hugo Boss Orange horloges is gegaan? Onder de vleugels van het befaamde mode merk Hugo Boss werd de Orange lijn al even zo snel groot als Guess. Dus je zit helemaal goed met deze gedachte. Ook de Hugo Boss Orange horloges waren al snel immens populair. Met hun fraaie, frisse kleuraccenten en schitterende, robuuste horlogekasten hadden de Hugo Boss Orange horloges haast geen marketing nodig.

http://www.horlogesstyle.nl