TV Shows
Image default
Computers and Electronics

De wettigheid van bezitten van een lockpick set

Er is een algemene misvatting dat de enige mensen die hun eigen lockpick gereedschap mogen  hebben, eerste responders of licentiehouders zijn. De realiteit is dat in de meeste staten, zolang je niet probeert illegaal iemand thuis te betreden met je lock-pick-set, kunt u juridisch eigendom hebben, dragen en gebruiken lock-picking tools.

 

Lockpicking in andere landen

Er zijn echter enkele landen die wetten hebben die eigendom van lock-picking tools bezitten prima facie bewijsmateriaal van crimineel doel. Als u in deze staten gevangen bent en u kriminele kosten wilt vermijden, moet u aantonen dat u niet van plan bent om een ​​misdaad te begaan.

Lang verhaal kort: het bezit van lock-picking gereedschap en het leren van sloten is perfect juridisch en ethisch, zolang je dit doet zonder schandelijke bedoeling. Gewoon een fatsoenlijk mens zijn. Voor een samenvatting van de vergrendelingswetten over het hele land, zie hier.

 

Cilinderslot openen met een lockpick set

Pin tumbler sloten zijn de meest voorkomende sloten gevonden op de voordeuren van huizen. Dus het zorgt voor een goede eerste slot om te leren hoe deze te openen met lockpicks.

Je hoeft niet echt te begrijpen hoe pin tumbler sluit werk om hen succesvol te plukken, maar het helpt.

Het basisontwerp van de pin tumbler slot is in gebruik sinds 4000 voor Christus. Natuurlijk is het gedurende de millennia complexer geworden. Het ontwerp dat in de meeste cilindersloten wordt gebruikt, zoals die op uw voordeur, is sinds 1861 in gebruik en het is niet veel veranderd. In principe gebruikt het grootste deel van de wereld een technologie die al een eeuwen half is om hun meest gewaardeerde bezittingen veilig te houden.

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/