TV Shows
Image default
Motor

Dette kurset er laget for å lære elevene hvordan de kan bli profesjonelle negledesignere.

Dette kurset viser deg hvordan du lager et negledesign fra start til slutt, inkludert de grunnleggende trinnene og materialene som kreves. Du vil også lære om de ulike typene negler som er tilgjengelige, samt verktøyene og teknikkene som brukes i hver type design.

Kurset består av en rekke videoer, skriftlige guider og interaktive quizer som vil hjelpe deg å utvikle ferdighetene dine på kort tid!

Det er mange fordeler med å ta et profesjonelt negledesignerkurs. For eksempel hjelper det studentene å få ferdighetene de trenger for å bli ansatt som negledesigner i bransjen.

En av deviktigste fordelene er å lære å lage og vedlikeholde en portefølje som vil hjelpe dem å bli ansatt.

På et kurs som dette vil studentene lære ferdigheter som gjør dem i stand til å ha en karriere i neglebransjen.

Emnet har tre hoveddeler: teori, praktisk og faglig utvikling. Teoridelen er der studentene lærer om bransjen, dens historie og aktuelle trender. Den praktiske delen lærer elevene hvordan man lager negler ved hjelp av forskjellige materialer som akryl, geler og lakk. Til slutt lærer den profesjonelle utviklingsdelen studentene om markedsføringsstrategier for virksomheten deres.

Dette kurset er laget for personer som brenner for å jobbe i skjønnhetsbransjen. Den er også designet for folk som ønsker å starte sin egen neglesalong eller skjønnhetssalongvirksomhet, men som ikke vet hvor de skal begynne eller hva de må gjøre først.

Dette gelenegler kurs er designet for å lære studentene ferdighetene som er nødvendige for å bli en profesjonell negledesigner.

Du vil lære hvordan du lager og bruker neglekunstdesign, som fransk manikyr, gelenegler og glitternegler. Du vil også lære hvordan du bruker ulike typer verktøy i bransjen og hvordan du jobber med ulike typer kunder.

Dette kurset er designet for studenter som leter etter en alternativ karrierevei, men ikke har tid eller penger til en tradisjonell salongutdanning.

Dette kurset er designet for den aspirerende profesjonelle negledesigneren.

De vil lære det grunnleggende om negledesign og hvordan lage en profesjonell portefølje.

Nail art har eksistert i tusenvis av år og har sett en økning i etterspørselen den siste tiden. Verden blir mer og mer interessert i denne kunstformen, og mange mennesker ønsker nå å kunne lage sine egne negler hjemme.

For å lage dine egne negler, må du først kjenne til det grunnleggende om negledesign før du kan begynne å eksperimentere med fargekombinasjoner, former og design. Dette kurset er designet for de som er interessert i å forfølge en karriere innen negledesign eller bare ønsker å komme inn i det som amatørhobbyist.

Det profesjonelle negledesignerkurset er et nettbasert program som lærer elevene hvordan de kan bli profesjonelle negledesignere. Programmet dekker alt fra det grunnleggende innen design til avanserte teknikker.

Kurset er laget for de som ønsker å lære å skape seg en karriere i skjønnhetsbransjen, og det er perfekt for de som har en lidenskap for negler og sminke.