TV Shows
Image default
Health

Hoe je met behulp van dating apps leuke mannen aan de haak kunt slaan

Dating apps brengen het gemak van online dating naar een geheel nieuw niveau. Maar met de vele dating apps die er zijn, is het moeilijk om uit te vinden welke app precies bij jou past.

Hier volgt een uitleg over enkele populaire dating apps, evenals enkele tips over hoe je ze het beste kunt gebruiken.

 

Tinder

 

Tinder is een gratis app, die anoniem matches bij jou in de buurt zoekt en jullie met elkaar verbindt als je hierin geïnteresseerd bent. Het laat je snel ja of nee zeggen tegen potentiële matches door je mensen bij jou in de buurt te tonen en je anoniem te laten kiezen of je ze ziet zitten of niet. Als je een potentiële match hebt gevonden, kun je elkaar SMS-en via de app, zonder dat je echte telefoonnummer zichtbaar is.

Om in je vrouwelijke energie te blijven als je dating apps als deze gebruikt, zou ik voorstellen om zoveel mogelijk mannen te “liken” zodat je veel matches hebt en dan contact op te nemen via de app met de man van je keuze, om elkaar in het echt te gaan ontmoeten.

 

Lees de tinder tips van deze website voor meer matches

 

How About We

 

How About We plaatst je profiel zodra je je aanmeldt, zodat een potentiële match je meteen kan zien en jullie direct een date kunnen plannen. Het is in de eerste plaats gratis, maar je kunt upgraden om speciale voordelen te krijgen. De profielschetsvragen bij How About We zijn professioneel en uitgebreid. Het is ontworpen om je te helpen om een geschikte date te vinden en ook echt te gaan daten, in plaats van eerst weken te chatten over mogelijke overeenkomsten voor dat je elkaar een keer ontmoet. De profielen bestaan uit persoonlijkheidskenmerken en lijken zich meer te richten op de compatibiliteit dan op de fysieke kenmerken.

Als je iemand hebt gevonden, met wie je wel een date ziet zitten, stel ik wel voor dat de eerste date kort is – een uur of minder is ideaal. Kies voor een openbare plaats bij jou in de buurt, waar je je prettig voelt en zorg ervoor dat je niet te ver hoeft te rijden voor je eerste date. Kies voor een locatie waar je kunt rondwandelen en kunt kijken naar dingen (zoals een openbaar winkelgebied).

 

Hinge

 

Hinge maakt gebruik van een matching-algoritme en met behulp van afbeeldingen krijg je potentiële matches te zien, die het beste bij je passen. Het gebruikt je Facebook-informatie om je in contact te brengen met mensen die naar dezelfde soort universiteit gingen of met mensen die bijvoorbeeld ook van sport of reizen houden. Het kan je dus ook in contact brengen met mensen in andere landen. Hinge maakt gebruik van matching-algoritmen om mensen die bij je passen en die je mogelijk interessant vindt, te kunnen identificeren.

Naar mijn mening is het vooral belangrijk of je je aangetrokken voelt tot een persoon en niet alleen naar wat je “gemeen” hebt met een man. Met apps als deze zou ik voorstellen om de mannen, bij wie je een goed gevoel hebt, een kans te geven, ongeacht of je dingen gemeen hebt en of ze wel voldoen aan alle normen op je “checklist.”

 

Coffee Meets Bagel

 

Coffee Meets Bagel brengt je in contact met mensen die op zoek zijn naar betekenisvolle relaties. Je zult maar één match per dag ontvangen, die speciaal voor jou is gekozen. Je hebt één dag om de match te laten weten of je intresse hebt of niet. Coffee Meets Bagel deelt niet met de match of je interesse hebt of niet, dit blijft dus anoniem. Wanneer jij en een potentiële match elkaar liken, kun je elkaar berichten gaan sturen via de app en je eigen telefoonnummer zal niet worden weggegeven.

Net als bij andere dating apps, stel ik voor om als jullie elkaar leuk vinden de man via de app contact met je op te laten nemen – zo kun jij gewoon reageren op potentiële matches, in plaats van het het initiëren.

 

OkCupid

 

OkCupid is een populaire gratis dating app waarmee je door profielen kunt bladeren en berichten kunt sturen naar mensen met wie je een match hebt. Naar mijn mening is OkCupid één van de beste dating apps, omdat het makkelijk te navigeren is en gebruikmaakt van algoritmen, zodat je matches krijgt op basis van wat je zoekt in een relatie. Je kunt bladeren door de profielen van singles bij jou in de buurt en tijd besteden aan het ontmoeten van interessante nieuwe mensen die kwaliteiten bezitten, die jij zoekt.

Het hebben van duidelijke, flatterende foto’s op je profiel is van groot belang bij het gebruik van apps zoals deze. Je moet minstens één foto plaatsen waarop je gezicht goed te zien is en waarop je naar de camera lacht en een foto waarop je hele lichaam te zien is. Verander af en toe van profielfoto en plaats nieuwe foto’s om te laten zien dat het account actief is en om in de zoekresultaten te blijven.

 

Plenty Of Fish

 

Plenty Of Fish is een andere gratis dating app waarmee je door profielen kunt bladeren en berichten kunt sturen naar mensen met wie je een match hebt en die geïnteresseerd zijn in hetzelfde type relatie als jij zoekt. Bij Plenty Of Fish kun je je account zo instellen dat slechts bepaalde mensen contact met je kunnen opnemen. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een relatie op de lange termijn, zal iedereen die op zoek is naar een eenmalige date of een casual relatie niet in staat zijn om je een bericht te sturen.

Als je een profiel gaat aanmaken, stel ik voor om altijd twee alinea’s tekst te schrijven – de eerste alinea moet over jou gaan en de tweede alinea moet vermelden wat je zoekt en zorg ervoor dat je eerlijk bent en goed verwoordt wat je zoekt.

Ik zou graag jouw ervaringen met behulp van dating apps willen horen en als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om via mijn website contact met mij op te nemen en die vraag te stellen!

https://www.attractiongym.nl/tinder-tips/

Related Posts

Cosmetische ingrepen

How do you get the right squash equipment

Playing sport and squash with friends