TV Shows
Image default
Business

Instructie van hoe een slot te openen met lockpicks

Terwijl je een slot ook kunt openen met lockpicking met behulp van een paar simpele haarpspelden. Is het wel een stuk makkelijker om een slot open te krijgen met de juiste lockpicks. Dit vergroot uw kans op het succesvol kunnen openen van een slot.
 

 

Een simpele lockpick set

Een fundamentele set van lockpicks is een relatief goedkope investering en bevat alle benodigde gereedschappen. Een fantastische lockpick set voor beginners is deze Brockhage 8 Piece lockpick Set. Zodra we onze lockpicks hebben, kunnen we verder gaan met onze uitleg van hoe je een slot kunt openen met lockpicking.
 

De tension wrench

De eerste orde van zaken is het leren hoe u de tension wrench goed kunt gebruiken. Dit kleine gebogen stuk metaal wordt gebruikt om twee dingen te bereiken.

Ten eerste, het lijkt op de sleutel waar het ons de hefboom geeft die we nodig hebben om de stekker aan te zetten. Maar nog belangrijker, deze kleine sleutel is het hulpmiddel dat ons helpt om de pinnen op de schuiflijn te houden zoals we ze kiezen.

 

Hoe het werkt…

Hier is hoe het werkt. Aangezien we een kleine spanning op de tension wrench zetten, zal de stekker de stekker stoppin om te draaien. Het is hier dat we nu het belang van de bind pin kunnen begrijpen.

 

Naarmate de pin begint te binden, duwen we het voorbij de schuiflijn met onze lockpick en een keer omhoog en uit, wordt het slot ooit zo licht veranderd als de stekker de volgende bindende pin vindt om op te stoppen.

 

Single Pin Picking

Maar wat ook resulteert is als u de juiste spanning op de tension wrench handhaaft, blijft de stuurpin uit de stekker en boven de schuiflijn, terwijl de sleutelpin terug in zijn gat valt. Terwijl de stekker net zo klein wordt, is het genoeg om de stuurstift op de bovenkant van de stekker te vangen en als de spanning wordt losgelaten, valt de pin terug.

https://lockpicks.nl/