TV Shows
Image default
Management

New franchise business ideas

 

Afdrukdiensten

Drukken op aanvraag 

Bent u een kunstenaar met flair voor het ontwerpen van shirts, sweatshirts, koffiemokken, kussens, en meer? Dan kunt u proberen uw eigen print-on-demand bedrijf op te zetten. Bij dit bedrijfsmodel worden je producten online verkocht via een platform, waar klanten ze kunnen bestellen.

 

Het POD-platform is verantwoordelijk voor het drukken, verpakken en verzenden van uw producten. De vraag naar uw product zal de opbrengst bepalen, dus geen vraag betekent geen productie.

 

Ook zal iemand anders uw product verwerken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het hebben van een fysieke voorraad. Als u niet goed bent in het ontwerpen van shirts, kunt u nog steeds uw eigen POD bedrijf beginnen. Huur gewoon iemand in om het ontwerp van uw producten te doen.

 

T-Shirt Drukkerij

Van geestige oneliners tot over de top graphics, er is altijd een ontwerp voor iedereen. U kunt de traditionele zeefdruk route of de meer moderne warmte pers operatie.

 

Ik heb online hittepersmachines gezien die verkocht worden voor zo laag als Php10K tot zo hoog als Php100K. Van T-shirt kun je ook uitbreiden naar het bedrukken van mokken, petten en zelfs ID veters.

 

Posters en dekzeil bedrukken

Machines voor het bedrukken van zeildoeken vragen hogere prijzen in vergelijking met printers voor warmteoverdracht. Maar als u geïnteresseerd bent en het kapitaal hebt, is er nog steeds een constante vraag naar grootformaat prints.

 

Zowel persoonlijke als bedrijfsevenementen maken gebruik van dit soort diensten, om nog maar te zwijgen van mogelijke banden met adverteerders voor uw cliënteel.

 

Fotokopieer bedrijf

Fotokopieerapparaten zijn niet meer weg te denken uit scholen en openbare gelegenheden. Een snelle zoektocht online onthulde prijzen schommelen rond de Php30K tot Php50K mark. Als je in de buurt van een school of in commerciële gebieden woont, is dit een potentiële zakelijke onderneming.

 

Opmerking: Je kunt ook andere relevante diensten verkopen, zoals het maken en afdrukken van foto-ID’s, om de potentiële winst van de zaak te maximaliseren.

 

Visitekaartjes, folders en brochures drukken

Meer niche dan fotokopiëren in termen van klanten, maar nog steeds een veelbelovend business idee. Bovendien kunt u dit doen met de meeste inkjetprinters uit het midden- en topsegment, dus als u er al een hebt, kunt u gemakkelijk een winkel beginnen zonder veel kapitaal uit te geven.

 

Thuis reparatie en verbetering diensten

Installatie van zonnepanelen

Verschillende spelers in de zonnepanelen industrie zijn de laatste jaren opgedoken. Als u graag mee wilt doen met de actie, moet u eerst gecertificeerd worden als professioneel installateur.

 

Interieur Ontwerpen

De stijging van de verkoop van appartementen bewijst dat de trend om op kleinere maar handigere/primeur locaties te wonen sterk doorzet. En wat doen huiseigenaren om hun kleine ruimte op te knappen?

 

Een binnenhuisarchitect inhuren! De missie van een professionele binnenhuisarchitect bestaat erin de visie van zijn klant te verwezenlijken en een anders saaie ruimte om te toveren in een gezellig droomhuis.

 

Algemene schoonmaakdiensten

Moderne gezinnen met twee werkende ouders hebben meestal weinig tijd om hun huis grondig schoon te maken. Ze brengen hun kostbare weekenden liever door met wat rondhangen of uitgaan voor wat quality time.

 

Om er zeker van te zijn dat hun ruimte goed onderhouden is, huren ze professionele schoonmakers in om kostbare tijd en energie te besparen.

 

Kabel, Internet, & Telefoonlijn Aannemers

Je ziet ze overal. Ze staan bij een kraampje om hun producten aan te prijzen en verdienen een commissie voor elke succesvolle installatie.

 

Als je de gave van het babbelen hebt en weet hoe je jezelf en de voordelen van je product moet promoten, kan dit een winstgevende bron van inkomsten zijn.

 

Loodgieterij, elektricien, & klusjesman diensten

Ik ben een volwassen man, maar ik schaam me er niet voor (nou ja, misschien een beetje) om toe te geven dat ik geen klusjesman ben. Mijn vrouw kan niet op me rekenen als er problemen zijn met het loodgieters- of elektriciteitsnet van ons huis.

 

Ik zeg altijd, beter aan de profs overlaten dan het nog verder te verknoeien. En geloof me, er zijn veel mensen die met hetzelfde dilemma zitten en bereid zijn te betalen voor professionele klusjesmanhulp.

 

Reparatie van elektronica en mobiele telefoons

Ik heb eens in een artikel gelezen dat onze smartphones verlengstukken van ons lichaam zijn geworden. En net als blessures in ons lichaam, haasten we ons naar de dichtstbijzijnde technicus om onze kostbare smartphones te laten repareren.

 

Hetzelfde geldt voor andere gadgets – in deze door entertainment gedreven wereld, die wordt gevoed door een korte aandachtsspanne, moeten klanten hun apparaten altijd zo snel mogelijk laten repareren.

 

Schoenreparatie en slotenmaker

Als je net als ik bent, laat je een paar trouwe schoenen nooit zo makkelijk los. En met elke gescheurde zool of elk kapot stiksel, is het voor mij een automatische trip naar de schoenmakerij.

 

En u bent vast ook wel eens bij een slotenmaker geweest, als het om hangsloten en sleutels gaat kunt u het het beste door deze professionals laten doen.

 

Ongediertebestrijding

Dit serieuze probleem vraagt om een serieuze oplossing van de professionals. Exterminator diensten komen tegemoet aan huis en commerciële ruimte eigenaren die slachtoffer zijn geworden van ongedierte schade.

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/site-auto/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/