TV Shows
Image default
Auto

Peugeot 3008

De Peugeot 3008 is een populaire SUV die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2008. Het model is sindsdien meerdere keren vernieuwd en verbeterd, en is nu verkrijgbaar als benzine- of dieselauto. De Peugeot 3008 biedt een uitstekende combinatie van stijl, comfort en rijplezier.

Design

Het design van de Peugeot 3008 is opvallend en modern. De auto heeft een scherpe voorzijde met een grote grille en opvallende koplampen. De zijkanten hebben een gestroomlijnde vorm met dynamische lijnen en een zwevend dak. Aan de achterzijde is de auto voorzien van een achterspoiler en karakteristieke Peugeot-lichten.

Interieur

Het interieur van de Peugeot 3008 is luxueus en stijlvol. Het dashboard is voorzien van een digitaal instrumentenpaneel en een groot touchscreen waarop de meeste functies van de auto bediend kunnen worden. Het touchscreen heeft een intuïtieve interface en biedt onder andere toegang tot de navigatie, audio en klimaatregeling. Het interieur biedt voldoende ruimte voor vijf volwassenen en hun bagage.

Motoren

De Peugeot 3008 is verkrijgbaar met een benzine- of diesel motor. De benzineversies hebben een vermogen van 130 pk tot 180 pk, terwijl de dieselversies een vermogen hebben van 130 pk tot 180 pk. Er zijn verschillende transmissies beschikbaar, zoals handgeschakeld of automatisch. De Peugeot 3008 heeft een goede acceleratie en biedt een comfortabele rijervaring.

Technologie

De Peugeot 3008 is voorzien van geavanceerde technologieën, zoals adaptieve cruise control, rijstrookassistentie en verkeersbordherkenning. Ook is de auto uitgerust met een head-up display, waardoor de bestuurder belangrijke informatie op de voorruit kan zien. De auto beschikt ook over Peugeot Connect, waarmee de bestuurder toegang heeft tot verschillende online diensten, zoals live verkeersinformatie en het vinden van parkeerplaatsen.

Veiligheid

De Peugeot 3008 is voorzien van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Zo heeft de auto een systeem dat de afstand tot de voorligger bewaakt en automatisch afstand houdt. Ook is de auto uitgerust met een systeem dat waarschuwt bij het overschrijden van de rijstrook en een systeem dat verkeersborden herkent en weergeeft op het dashboard. De Peugeot 3008 heeft vijf sterren behaald in de Euro NCAP crashtest.

Private lease

De Peugeot 3008 is ook beschikbaar voor private lease. Dit houdt in dat u als particulier een Peugeot 3008 huurt voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag is inclusief verzekering, onderhoud en reparaties. U hoeft alleen nog zelf te betalen voor brandstof en eventuele bekeuringen. Aan het einde van het contract levert u de auto weer in bij de leasemaatschappij.

Peugeot is een Franse autofabrikant die bekend staat om zijn stijlvolle ontwerpen, geavanceerde technologie en uitstekende rijeigenschappen. Het bedrijf biedt een breed scala aan auto’s, waaronder de Peugeot 208, Peugeot 2008, Peugeot 308 en Peugeot 3008, die allemaal beschikbaar zijn voor peugeot private lease. In dit artikel bespreken we de belangrijkste kenmerken van elk model en wat u kunt verwachten als u kiest voor private lease.

Peugeot 208

De Private Lease Peugeot 208 is een compacte hatchback met een opvallend design en uitstekende rijeigenschappen. De auto is verkrijgbaar met benzine- of dieselmotoren en zelfs een elektrische aandrijving. Als u kiest voor private lease, heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen, waaronder de Active, Allure en GT-Line.

De Active-uitvoering is goed uitgerust met onder andere airconditioning, cruise control, een radio/cd-speler en elektrisch bedienbare ramen en spiegels. De Allure-uitvoering voegt daar onder andere een touchscreen display, parkeersensoren en een achteruitrijcamera aan toe. De GT-Line-uitvoering biedt nog meer luxe en sportiviteit, met onder andere sportstoelen, LED-verlichting en 17-inch lichtmetalen velgen.

Peugeot 2008

De Private Leas Peugeot 2008 is een compacte SUV met een stoer design en uitstekende rijeigenschappen. De auto is verkrijgbaar met benzine- of dieselmotoren en zelfs een elektrische aandrijving. Als u kiest voor private lease, heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen, waaronder de Active, Allure en GT-Line.

De Active-uitvoering is goed uitgerust met onder andere airconditioning, cruise control, een radio/cd-speler en elektrisch bedienbare ramen en spiegels. De Allure-uitvoering voegt daar onder andere een touchscreen display, parkeersensoren en een achteruitrijcamera aan toe. De GT-Line-uitvoering biedt nog meer luxe en sportiviteit, met onder andere sportstoelen, LED-verlichting en 18-inch lichtmetalen velgen.

Peugeot 308

De Private Lease Peugeot 308 is een compacte hatchback met een modern design en uitstekende rijeigenschappen. De auto is verkrijgbaar met benzine- of dieselmotoren en zelfs een elektrische aandrijving. Als u kiest voor private lease, heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen, waaronder de Active, Allure en GT-Line.

De Active-uitvoering is goed uitgerust met onder andere airconditioning, cruise control, een radio/cd-speler en elektrisch bedienbare ramen en spiegels. De Allure-uitvoering voegt daar onder andere een touchscreen display, parkeersensoren en een achteruitrijcamera aan toe. De GT-Line-uitvoering biedt nog meer luxe en sportiviteit, met onder andere sportstoelen, LED-verlichting en 18-inch lichtmetalen velgen.

Peugeot 3008

De Private Lease Peugeot 3008 is een ruime en luxe SUV met een opvallend design en geavanceerde technologieën. De auto is verkrijgbaar als benzine-, diesel- en plug-in hybridevariant. De benzineversies hebben een vermogen variërend van 130 pk tot 180 pk, terwijl de dieselversies een vermogen hebben van 130 pk tot 177 pk. De plug-in hybridevariant heeft een vermogen van 225 pk en een elektrische actieradius van ongeveer 60 km.